Titel 1 Intro tekst 1
Bekijk projecten
Titel 2 Intro tekst 2
Bekijk projecten
Titel 3 Intro tekst 3
Bekijk projecten
Innovatieve dienstverlening

Maasmond staat garant voor vakwerk, creativiteit, kwaliteit, perfecte planning en budget bewaking. De geschiedenis van Maasmond begint in 1898 als schildersbedrijf in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in vastgoedzorg en projectinrichting en behoren wij tot de Top 5 van de branche.

Bekijk onze projecten

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en realiseren van renovatie aan vastgoed. Deze projecten bestaan o.a. uit kantoor- en historischepanden, sportcomplexen, horeca, scholen/Universiteiten, winkels en vastgoed in de zorg.

Maasmond nieuws

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vanzelfsprekend binnen onze bedrijfscultuur. Een ander aspect van verantwoord ondernemen is onze deelname aan het Leermeesterschap. Als erkend leerbedrijf verzorgen wij praktijkopleidingen en stages voor getalenteerde vakmensen.

De pure ambacht

De kwaliteit van ons werk wordt niet alleen door onszelf gegarandeerd. Maasmond voldoet ook aan de hoogste eisen van onafhankelijke normeringsinstituten als ISO en VCA**. Wij zijn zelfs al ISO-gecertificeerd sinds 1994. Daarnaast is Maasmond aangesloten bij de belangrijkste kwaliteitsgerichte brancheorganisatie OnderhoudNL. Bovendien staat bij onze interne opleidingen, naast milieu- en veiligheidsaspecten, de zorg voor kwaliteit centraal.

Meer weten?

Rotterdam

Leeuwarden

Neem contact op