FNV - Utrecht
Fontys - Tilburg
De Haagse Hogeschool - Den Haag
Avans Hogeschool - Breda
UWV - Almere
De Haagse Hogeschool - Den Haag
UWV - Heerlen
FNV - Utrecht
Timmerhuis - Rotterdam
VVE Het Koninklijk Entrepot - Antwerpen
Waterschap Hollandse Delta - Ridderkerk
De Haagse Hogeschool - Den Haag
VVE Jonkerbos - Zoetermeer
Timmerhuis - Rotterdam
VVE Helipoort - Rotterdam
TU Delft
Timmerhuis - Rotterdam
UWV - Leiden
TU Delft
De Haagse Hogeschool - Den Haag
UWV - Leiden
Jaarbeurs - Utrecht
UWV - Almere
Hotel de Draak - Bergen op Zoom
TU Delft
UWV - Almere

Mens en maatschappij

De menselijke invulling van uw vastgoedproject staat bij ons voorop. U wilt een mooi en effectief eindresultaat. De toekomstige gebruiker wil een passende, sfeervolle en comfortabele omgeving om in te verblijven. Daarom voldoet Maasmond aan de hoogste eisen van onafhankelijke normeringen om een maximaal resultaat te bereiken en de veiligheid van iedereen te waarborgen. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en waar nodig individueel gecertificeerd.

We beschikken over belangrijke certificaten als:

  • NEN-ISO 9001 voor kwaliteit
  • Veilig, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)
  • VGO-keurmerk voor VastGoedOnderhoud
  • FSC
  • Erkend SBB leerbedrijf

Daarnaast zijn we aangesloten bij diverse kwaliteitsgerichte brancheorganisaties die ons helpen onze activiteiten op het hoogste niveau te verrichten, waaronder VNO-NCW, en alle milieu- en veiligheidsvoorschriften zorgvuldig na te leven.

Ook op andere manieren maken wij mensgerichte keuzes. Onze eigen mensen geven we met interne en externe vakopleidingen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Nieuw talent geven we met stages leerervaringen binnen onze onderneming. We zijn hiervoor aangesloten bij het Leermeesterschap.

Milieu

Waar mogelijk beperken we het gebruik van schaarse grondstoffen door de selectie van duurzame producten en energiezuinige systemen. Op al onze projecten worden de afvalstromen zorgvuldig gescheiden afgevoerd en waar mogelijk gerecycled, in samenwerking met afvalverwerker Interchem. Zo dienen we de circulaire economie.